ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ο υπεύθυνος κυβερνήτης μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Εικόνα του άρθρου «Ο υπεύθυνος κυβερνήτης μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/02/2020, 14:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η πρώτη αντίδραση για τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη χτεσινή του ομιλία στα Γιάννενα, έρχεται από τη βουλευτή Ιωαννίνων της ΝΔ Μαρία Κεφάλα.

Η κ. Κεφάλα κάνει λόγο για «Τσιπραϊικές αντιπολιτευτικές κορώνες» και για «απουσία αυτοκριτικής». «Δυστυχώς η χώρα υπήρξε στον αυτόματο επί πρωθυπουργίας Τσίπρα. Τότε που κόντεψε να μας ρίξει στα βράχια. Τώρα ευτυχώς έχουμε κυβερνήτη, -σοβαρό, υπεύθυνο, με σχέδιο, που απολαμβάνει τόσο την πλήρη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού όσο και την εκτίμηση και τον σεβασμό των ξένων ηγετών- τον Κυριάκο Μητσοτάκη» τονίζει.

Κατά τα άλλα, η βουλευτής υποστηρίζει ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ξεχάστηκε η σύνδεση της Ιόνιας με την Κακαβιά, ενώ κάνει αναφορά στις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην προσπάθειά της να υπογραμμίσει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει έμφαση στην προστασία του πολίτη. 

Από το κάδρο του πολιτικού της λόγου, δεν θα μπορούσε να λείψει και άλλο ένα δημοφιλές θέμα, οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. «Βεβαίως τι να πει (σ.σ. ο κ. Τσίπρας) για την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ που η δική μας κυβέρνηση βάζει τάξη με σειρά παρεμβάσεων» τονίζει ενώ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ «χειρίζεται το προσφυγικό-μεταναστευτικό με υπευθυνότητα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back