ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Ο. Τσουμάνη: «Όποια κυβέρνηση και να έρθει, θα είναι αντιλαϊκή»

Εικόνα του άρθρου Ο. Τσουμάνη: «Όποια κυβέρνηση και να έρθει, θα είναι αντιλαϊκή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/05/2023, 17:31
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Η υποψήφια του ΚΚΕ στο νομό Ιωαννίνων Όλυ Τσουμάνη, με ανακοίνωσή της, αναφέρεται στο Ταμείο Ανάκαμψης και τα «προαπαιτούμενά» του, αλλά και τον τρόπο που τα χειρίζονται και αναφέρονται σε αυτά, τα κόμματα, ενόψει εκλογών.

«Όποια και αν είναι η επόμενη κυβέρνηση, ό,τι ‘χρώμα’ και ό,τι σύνθεση και να έχει, δεν θα παρεκκλίνει ούτε μισό εκατοστό από αυτά που επιβάλει το Ταμείο Ανάκαμψης, οι στόχοι σε επίπεδο ΕΕ. Θα κληθεί να υλοποιήσει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 350 προαπαιτούμενα, για να εκταμιευτεί η επόμενη δόση του δανείου από το Ταμείο Ανάκαμψης. Όλα αυτά μεταφράζονται σε παραπέρα εμπορευματοποίηση βασικών αγαθών - της υγείας, του νερό, της ενέργειας - αλλά και σε ένταση της αντεργατικής επίθεσης».

Επίσης, τονίζει ότι το πλαίσιο δημοσιονομικής σταθερότητας, σημαίνει πως «ακόμα και αυτά που υπόσχονται είναι υπό αίρεση, ανάλογα με το πώς θα πάει η οικονομία. Ενώ, την ίδια στιγμή, ότι μας δίνουν από τη μία τσέπη θα μας το παίρνουν διπλά και τριπλά από την άλλη, ώστε το ταμείο να είναι σταθερά γεμάτο για τους επιχειρηματικούς ομίλους».

Καταλήγει τονίζοντας ότι «γι αυτό το ΚΚΕ λέει, ότι, όποια κυβέρνηση και να έρθει, θα είναι αντιλαϊκή. Αυτά θα έχει να αντιπαλέψει ο λαός μας την επόμενη μέρα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back