πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο «Αλέκος» και η Τατιάνα Καλογιάννη

Εικόνα του άρθρου Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο «Αλέκος» και η Τατιάνα Καλογιάννη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2019, 00:48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μπορεί οι ευρωεκλογές να κυριάρχησαν στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιάννενα, αλλά δεν έλειψαν και οι αναφορές στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Εξάλλου, τον κ. Μητσοτάκη τον προλόγισε ένας αυτοδιοικητικός: ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. 

Ο κ. Καχριμάνης ήταν σύντομος στην τοποθέτησή του. Δεν είπε πολλά (μόλις μια σειρά για τη φέτα), λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε εδώ για να ακούσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Ο κ. Μητσοτάκης και τις δύο φορές που αναφέρθηκε στον περιφερειάρχη τον αποκάλεσε με το μικρό του όνομα «Αλέκο», ενώ σε κάποιο σημείο έδωσε τα εύσημά του στον κ. Καχριμάνη «που δούλεψε πολύ σκληρά, που έφερε την Ήπειρο στην πρώτη γραμμή της περιφερειακής ανάπτυξης και που απέδειξε πώς αντιλαμβάνεται τη συνεργασία του ιδιωτικού με τον δημόσιο τομέα» όπως είπε χαρακτηριστικά. Mάλιστα, τον χαρακτήρισε «επόμενο περιφερειάρχη Ηπείρου».

Και μετά τον κ. Καχριμάνη, ο κ. Μητσοτάκης πήγε στην (υποψήφια δήμαρχο Ιωαννίνων) Τατιάνα Καλογιάννη μέσω του έργου διαχείρισης απορριμμάτων: «… ένα έργο που έγινε με τη σημαντική συμβολή της Τατιάνας Καλογιάννη. Να της ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back