ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ο νέος πρόεδρος καλείται να διαφυλάξει την ενότητα»

Εικόνα του άρθρου «Ο νέος πρόεδρος καλείται να διαφυλάξει την ενότητα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/09/2023, 20:51
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Tα θερμά της συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στον «σύντροφο Στέφανο Κασσελάκη», όπως σημειώνεται, απευθύνει η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη.

«Μια νέα εποχή ξεκινά για τον προοδευτικό χώρο και την Αριστερά, με το κόμμα μας να καλείται να βρει το βηματισμό, να ανταποκριθεί στον ιστορικό του ρόλο και να κρατήσει ζωντανή την παρακαταθήκη που αφήνει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε, ανταποκρίθηκε μαζικά και έστειλε μήνυμα ανανέωσης και ελπίδας. Ζητά να ανταποκριθούμε με επιτυχία στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να διεκδικήσουμε με αυτοπεποίθηση την ανατροπή της κυβέρνησης ΝΔ. Ο νέος πρόεδρος καλείται πλέον να διαφυλάξει την ενότητα και να προετοιμάσει το κόμμα μας για τις επόμενες πολιτικές μάχες σε όλα τα επίπεδα» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η κα Τζούφη απευθύνει συγχαρητήρια επίσης «στη συντρόφισσα Έφη Αχτσιόγλου για τις θέσεις, το ύφος και το ήθος που επέδειξε κατά την προεκλογική της εκστρατεία».

Και καταλήγει: «Οι δυσκολότερες μάχες είναι μπροστά μας και δεν περισσεύει κανείς και καμία. Η προσπάθειά μας να αλλάξουμε τη χώρα, να αποκαταστήσουμε την κοινωνική δικαιοσύνη, να προστατέψουμε τα δημόσια αγαθά και την αξία της ζωής, συνεχίζεται πιο ενωμένα, πιο συσπειρωμένα και πιο μαχητικά».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back