Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 11-10-2018, 10:43
ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Αντουάν ντε Σαιν-Εξυπερύ, παρουσιάζουν για δεύτερη φορά, μετά τα πολλά αιτήματα παιδιών, γονέων και συγγενών των παιδιών, οι μαθητές του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Η παράσταση των μαθητών του Θεατρικού Εργαστηρίου, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, στις 19.30, στο Θέατρο «Καμπέρειο», με ελεύθερη είσοδο.

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» είναι ένα παραμύθι που αφηγείται το ταξίδι ενός μικρού και εύθραυστου ξανθού πρίγκιπα από διαφορετικό πλανήτη, που σαν άλλος Οδυσσέας ξεκινάει μια πορεία «γεμάτη γνώσεις». Ο μικρός άρίγκιπας μεταμορφώνεται σε ένα μικρό Άνθρωπο για να μάθει τα ανθρώπινα συναισθήματα και τις ανθρώπινες αδυναμίες πριν γυρίσει στο αγγελικό σύμπαν απ’ όπου ήρθε.

Διασκευή και Σκηνοθεσία: Αγαθή Τέλη.

Χορογραφία και Επιμέλεια Κίνησης: Φωτεινή Τσιτσιγιάννη.

Μουσική και Σύνθεση Τραγουδιών: Αντώνης Καρασταμάτης.

Φωτογραφίες: Κατερίνα Κούρου, Άγγελος Σακκάς.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι μαθητές του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων: Αλέξανδρος Βακαλόπουλος, Έλενα Βράνου, Σπύρος Γόγολος, Γιώργος Εγγλέζος, Μάρσι Εγγλέζου, Ανδριάνα Θεμελή, Ελεονώρα Θεμελή, Μαριτίνα Ιωάννου, Αμαλία Λιάπη, Διονύσης Μαμώλης, Λένια Μιχαηλίδη, Σπυριδούλα Μουστακλή, Ελένη Μπρίκου, Έλια Τάτση, Μαριλένα Τζαρτζούλη, Γαρυφαλιά Τσεντσερή, Κωνσταντίνος Χαρίσης, Μάξιμος Χατζόπουλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ, λόγω της μεγάλης ζήτησης, είναι απαραίτητη η προμήθεια δελτίων εισόδου, για κάθε θεατή, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων εισόδου γίνεται καθημερινά (9.00-14.30) στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων (Παπάζογλου 5 – Αρχοντικό Πυρσινέλλα) και τη Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και από το ταμείο του Καμπερείου Θεάτρου (19.00 έως 21.30).

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
Μάστακας