Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο λυγμός των σκυλιών» στην αυλή του Arte Povera

Εικόνα του άρθρου «Ο λυγμός των σκυλιών» στην αυλή του Arte Povera
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/06/2024, 14:12
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση του Θεάτρου Actina «Ο Λυγμός των σκυλιών» του Γιάννη Παπάζογλου, σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Τσικνιάς, δίνει το καλοκαιρινό της ραντεβού.

«Ο λυγμός των σκυλιών» θα ανέβει στην αυλή του Arte Povera, εντός του Κάστρου των Ιωαννίνων, στις 18, 19, 25 και 26 Ιουνίου και στις 2 και 3 Ιουλίου, στις 21:15.

Τους ρόλους ερμηνεύουν ο Παναγιώτης Γεωργούλας, η Άννα Παπανικολάου και η Αθηνά Τσικνιά. Τα visual effects δημιούργησε ο Κωστής Εμμανουηλίδης.

Η υπόθεση: Ζευγάρι απομονωμένο στην εξοχή. Εκείνος πεζογράφος. Σε δημιουργική κρίση. Κάποτε φέρελπις. Στην πορεία εμπορευματοποίησε τη γραφή του. Κατέληξε ευπώλητος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων. Εκείνη κριτικός λογοτεχνίας. Συχνά πικρόχολη και επιθετική. Ακόμα κι εναντίον του. Ο γάμος έχει κλονιστεί. Η βεράντα μετατρέπεται σε ρινγκ. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Κύρια αιτία η φυγή της κόρης. Ως αντίδραση στη μικροαστικοποίησή τους εκείνη γίνεται φωτορεπόρτερ ακτιβίστρια. Και ξαφνικά εισβάλλει στην βεράντα τους μια πρόσφυγας. H εξέλιξη καταιγιστική.

Τιμή εισιτηρίου: γενική είσοδος 10€, μειωμένο 7€ (ΑμεΑ, Φοιτητικά, Άνω των 65).

Κρατήσεις θέσεων στα τηλ 6974865401 / 6972339675.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3