Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Καρέλης διέλυσε τον ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου Ο Καρέλης διέλυσε τον ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/10/2022, 22:55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ συνετρίβη 1-4 στους «Ζωσιμάδες» από τον Παναιτωλικό, προδωμένος από τα έκδηλα αμυντικά του ζητήματα.

Το ματς άρχισε στραβά για τον ΠΑΣ. Μόλις στο 7’ ο Μόρσεϊ, ιδιαίτερα κινητικός, έκανε το 0-1, πλασάροντας υποδειγματικά από αριστερά.  Στο 35’ και ενώ ο ΠΑΣ είχε ανέβει να πιέσει, ο Καρέλης βρέθηκε σε καίρια θέση μετά από κεφαλιά του Λάρσον και σκόραρε: 0-2. Και τα δύο γκολ έδειξαν ολιγωρία στα δεξιά της άμυνας του ΠΑΣ.

Στο 34’ η άμυνα του Παναιτωλικού «καρφώθηκε» στο γρασίδι και ο Εραμούσπε, με στατική κεφαλιά, μείωσε το σκορ.

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ το πάλεψε: Ο Σταματελόπουλος δεν πλάσαρε καλά στο 41’ και με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, χάθηκε και άλλη ευκαιρία. Στο 67’ ο Ανέστης σταμάτησε τον Μορέιρα και στο 71’ τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο. Φάουλ, βαθιά στα αριστερά της περιοχής του ΠΑΣ, δύο φορές οι του Παναιτωλικού πρώτοι στη μπάλα, ο δεύτερος ο Καρέλης και 1-3.

Στο 81’ ο Ροσέρο σούταρε ξυστά άουτ, με εξουδετερωμένο τον Ανέστη.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, η ήττα πήρε διαστάσεις συντριβής στο 87’. Ο Καρέλης έκανε χατ τρικ χτυπώντας στην αντεπίθεση, μετά από ένα «τσαφ» της άμυνας του ΠΑΣ.

Το ματς έληξε 1-4.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στάικος): Σούλης, Μπαγκαλιάνης, Εραμούσπε, Κιάκος, Σόρια,  Καραχάλιος, Λιάσος (59' Τζήμας), Ποζνάνσκι (81' Λώλης), Ροστέρο, Μορέιρα  (81' Μπαλάν), Σταματελόπουλος (72' Παμλίδης). 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους,  Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80' Φλόρες), Ντίας (59' Μάρτενσον), Ντουάρτε,  Σενγκέλια (59' Κολοβός), Μόρσεϊ (59' Νταγκό), Καρέλης.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back