ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο κ. Ριζόπουλος βλέπει παντού ανταγωνιστές

Εικόνα του άρθρου Ο κ. Ριζόπουλος βλέπει παντού ανταγωνιστές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/02/2019, 17:28
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεχίζει τις προεκλογικές του επαφές ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος, με περιοδεία στα Βόρεια Τζουμέρκα, όπου συναντήθηκε και με το δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ.

Ο κ. Ριζόπουλος, μετά τον «ανταγωνισμό των πανεπιστήμιων», εισήγαγε στις δηλώσεις του τον «ανταγωνισμό των Περιφερειών» λέγοντας για το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων ότι «η σχέση μας με τις υπόλοιπες Περιφέρειες είναι εκ των πραγμάτων ανταγωνιστικές και πρέπει να προστατεύσουμε οι ίδιοι την Περιφέρειά μας». Αυτά, τα δήλωσε σχετικά με την κατάσταση στο Ελληνικό, διαπιστώνοντας ότι «ο περιφερειακός σχεδιασμός της ανακύκλωσης δεν δουλεύει και δεν παράγει αποτελέσματα».

Κατά τα λοιπά, τόνισε ότι «παρακολουθεί με ενδιαφέρον» τη σύνδεση της περιοχής με την Ιόνια οδό, προσθέτοντας ότι πρέπει να συντηρείται το υπάρχον οδικό δίκτυο, καθώς και ότι «πρέπει να αποκαταστήσουμε την έλλειψη δίκαιης ανάπτυξης» για τα Βόρεια Τζουμέρκα.

Ο κ. Σεντελές από την πλευρά του, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Ριζόπουλου, τόνισε ότι «θα θέλαμε κάθε περιφερειακή παράταξη να εντάξει στο γενικότερο πρόγραμμά της την περιοχή των Τζουμέρκων με έναν ιδιαίτερο τρόπο που θα λύνει ή τουλάχιστον θα προωθεί τη λύση όλων αυτών των ζητημάτων.»



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back