ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο κ. Καχριμάνης, τα πτυχία και το κεφαλοτύρι

Εικόνα του άρθρου Ο κ. Καχριμάνης, τα πτυχία και το κεφαλοτύρι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/02/2024, 15:58
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια πολύ προσωπική θέση για την πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα κατέθεσε ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, τουλάχιστον στα «δικά του χρόνια», αλλά και για την αντίστοιχη εκπαίδευση εκείνη την εποχή σε πανεπιστήμια της «Ανατολής», όπως είπε.

Είπε λοιπόν, επί λέξει, ότι «μπήκα στο ΕΜΠ, στη σχολή μηχανολόγων μηχανικών, όταν ήθελε κώλο, με το συμπάθειο για την έκφραση». Τώρα πια, δεν διευκρίνισε αν χρειάζεται διάβασμα, χρήματα ή και κάποιο άλλο ανατομικό σημείο του ανθρώπου. Όπως και να 'χει, τέτοιου είδους εκφράσεις, ακόμα και με το... συμπάθειο, δεν αρμόζουν στον δημόσιο πολιτικό λόγο.

Με τη δήλωσή του, ο κ. Καχριμάνης ήρθε να απαξιώσει πλήρως την πανεπιστημιακή εκπαίδευση, κάνοντας μια μπούμερ αφήγηση για τα φοιτητά του χρόνια.

Στη συνέχεια, είπε κάτι που ενδέχεται να εκνευρίσει αρκετό κόσμο, ακόμα και πολλούς συμπατριώτες του κ. Καχριμάνη: Ότι δηλαδή στα «ανατολικά πανεπιστήμια έπαιρνες πτυχίο με ένα κεφαλοτύρι».

Ο Κώστας Κωτσαντής, σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι ο ίδιος σπούδασε σε ένα τέτοιο πανεπιστήμιο και ότι ο κ. Καχριμάνης παίζει «αντικομμουνιστικη κασέτα».

Θα έχει ενδιαφέρον να τοποθετηθούν αρκετοί απόφοιτοι πανεπιστημίων, σήμερα γιατροί, οδοντίατροι, μηχανικοί κ.α., ειδικά καταγόμενοι από το Μέτσοβο, που σπούδασαν σε πανεπιστήμια ειδικά της Ρουμανίας.

ΣΧΟΛΙΑ
Φονιάς
Αξεστος χωριαταρος βλαχαδερό
ΔΙΚΑΙΟΣ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ........ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΩΜΑ ........ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΟΛΕΚΤΙΒΕΣ , ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ........ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ .....
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back