ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γύρος Λίμνης… τραβάει κουπί

Εικόνα του άρθρου Ο Γύρος Λίμνης… τραβάει κουπί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/09/2017, 12:53
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φέτος ο «Γύρος Λίμνης» φιλοξενεί και παράλληλες αθλητικές δραστηριότητες. Για πρώτη φορά, στις 15 Σεπτεμβρίου, θα φιλοξενήσει την ομάδα του WBSF (Water Board Sports Festival), σε συνεργασία με την BIC SUP, που θα παρουσιάσουν σε όλους τους άνω των 18 ετών, το άθλημα του Stand Up Paddle (SUP). Η συνεργασία εντάσσεται στο πεδίο στόχευσης του Γύρου, που είναι μεταξύ άλλων να αναδείξει τις δυνατότητες της Παμβώτιδας στο ναυταθλητισμό.

Το WBSF θα βρίσκεται την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες πριν τον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 στην πλατεία Μαβίλη στα Γιάννενα και θα παρουσιάσει το άθλημα του SUP. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί σε ομάδες των 5 ατόμων και θα διαρκεί μισή ώρα, περιλαμβάνοντας την βασική θεωρία του αθλήματος, εισαγωγή στους κανόνες ασφαλείας, πρακτική εξάσκηση στην λίμνη και γνωριμία με τον εξοπλισμό της BIC SUP.

Ο αριθμός των θέσεων για την πρακτική εξάσκηση είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την εγγραφή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική on line φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα https://www.wbsf.gr/events/ilr2017sup/ μέχρι τις 12/9. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back