Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Γραμμένος στη... Βουλή

Εικόνα του άρθρου Ο Γραμμένος στη... Βουλή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/04/2021, 16:16
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η εμφάνιση του Σπύρου Γραμμένου στην εκπομπή φλΕΡΤ της ΕΡΤ στις 12 Απριλίου, μάλλον ενόχλησε τους βουλευτές της ΝΔ Θάνο Πλεύρη και Δημήτρης Μαρκόπουλο, που έφτασαν στο σημείο να καταθέσουν ερώτηση στη Βουλή.

Οι δύο βουλευτές θεωρούν ότι το τραγούδι «Κουκουλοφόρος» που έπαιξε ο Γραμμένος… «εξυμνούσε και εξωράϊζε την δράση αυτουργών παραβατικών πράξεων παρόμοιων με αυτές που οδήγησαν στον εμπρησμό και την δολοφονική επίθεση στη Μαρφίν, στέλνοντας λάθος μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση».

Η ερώτηση που έρχεται κατευθείαν από τις πιο αντιδραστικές και λογοκριτικές στιγμές της ελληνικής πολιτικής ιστορίας, εξισώνοντας πράγματα που είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους και επιχειρώντας προληπτική λογοκρισία, αναφέρει μεταξύ άλλων τους… στίχους.

Επίσης, οι δύο βουλευτές στοχοποιούν τους παρουσιαστές, κρίνοντας ότι «με τη στάση τους και την συμπεριφορά τους, η παρουσιάστρια και οι συμπαρουσιαστές της εκπομπής συμμετείχαν στην προσβλητική αυτή ενέργεια, επαναλαμβάνοντας κατά διαστήματα τους παραπάνω στίχους».

Εδώ, μπορείτε να δείτε τον Σπύρο Γραμμένο στην (μάλλον τελευταία μέχρι νεοτέρας...) εμφάνισή του στην ΕΡΤ:



ΣΧΟΛΙΑ
Alexandros Stavroulas
Πολύ καλός και επίκαιρος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back