ΕΛΛΑΔΑ

O. Γεροβασίλη: «Δεν ήρθε για το αυτοκίνητό μου ο γερανός της ΓΑΔΑ»

Εικόνα του άρθρου O. Γεροβασίλη: «Δεν ήρθε για το αυτοκίνητό μου ο γερανός της ΓΑΔΑ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/03/2023, 15:24
ΕΛΛΑΔΑ

Κατά τη χτεσινή (16/3) πορεία στην Αθήνα, καταγράφηκε και ένα περιστατικό που έμοιαζε να βγήκε από το Grand Theft Auto, με ένα γερανό της αστυνομίας να αναπτύσσει ταχύτητα πολύ κοντά σε κόσμο και να παρασύρει κάδο, που διαδηλωτές προσπάθησαν να βάλουν στη μέση του δρόμου.

Η αστυνομία δεν σχολίασε επίσημα το περιστατικό, που καταγράφηκε ωστόσο.

Εδώ, είναι η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Εδώ, το περιστατικό:



Σήμερα, η ΕΛΑΣ φέρεται να ξεκίνησε έρευνα για το γεγονός.

Ωστόσο, η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη καταγγέλλει ότι είναι ψευδείς οι «αστυνομικές διαρροές» σύμφωνα με τις οποίες ο γερανός βρισκόταν στο σημείο για να ρυμουλκήσει το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς της, που δέχθηκε επίθεση κατά την πορεία.

«Ουδέποτε το προσωρινώς σταθμευμένο όχημα ασφαλείας μου ακινητοποιήθηκε αλλά μάλιστα αποχώρησε από το σημείο αυτοκινούμενο και μάλιστα νωρίτερα! Από πότε για ένα τζάμι χρειάζεται γερανός;

Οι εν λόγω «διαρροές», οι οποίες ήδη αναπαράχθηκαν σε ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας μόνο τυχαίες δεν είναι. Συνιστούν, όμως, κινήσεις πανικού της Κυβέρνησης που προσπαθεί να συσχετίσει τα ασύνδετα και για ακόμη μια φορά να αποσείσει τις ευθύνες της» τονίζει η κα Γεροβασίλη.

Ο ρόλος της αστυνομίας στις πορείες της Πέμπτης ελέγχεται και αλλού, όπως στο παρακάτω περιστατικό, για παράδειγμα, όπου τα ΜΑΤ επιτίθενται σε διαδηλωτές-τριες χωρίς προφανή (ή και μη…) λόγο, διαλύοντας την πορεία.

Όπως εδώ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back