ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Δήμος καλεί σε brainstorming

Εικόνα του άρθρου Ο Δήμος καλεί σε brainstorming
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/08/2017, 20:45
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών καλεί το επιστημονικό και καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης να συμβάλλει εθελοντικά, για να καταθέσουν προτάσεις για το κυκλοφοριακό και το πράσινο της πόλης. Το κάλεσμα βασικά συντονίζει η αντιδήμαρχος Ελένη Βασιλείου. Η κα Βασιλείου περιγράφοντας την πρωτοβουλία, αναφέρει ότι «σκοπός μας είναι να ενεργοποιήσουμε το επιστημονικό δυναμικό της περιοχής, αλλά και όσους πολίτες επιθυμούν, προκείμενου να δημιουργηθούν δύο ομάδες με κατεύθυνση το πράσινο και τα κυκλοφοριακά θέματα, ώστε μέσα από τη συνεργασία να προκύψουν εφαρμόσιμες ιδέες που θα βελτιώσουν την εικόνα της πόλης μας και κατ’ επέκταση την ποιότητα της ζωής μας στους πολύ βασικούς αυτούς τομείς».

Για να επιτευχθεί αυτό θα υπάρχουν τακτικές συναντήσεις όπου θα παρουσιάζονται οι ιδέες, θα τίθενται οι προτεραιότητες, ενώ θα αναλύονται και οι ενέργειες που έγιναν.

Ο Δήμος αναζητά μηχανικούς, αρχιτέκτονες, συγκοινωνιολόγους, τοπογράφους, περιβαλλοντολόγους, καλλιτέχνες κι άλλους επιστήμονες «που επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τις υπηρεσίες του Δήμου να δηλώσουν συμμετοχή στις ομάδες που θα δημιουργηθούν με στόχο να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά οι προκλήσεις που ήδη υπάρχουν ή που θα εμφανιστούν  και αφορούν έναν  ανθεκτικό αστικό σχεδιασμό». Ο Δήμος καλεί όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2651081880 και στο email: vasiliouel@gmail.com.

ΣΧΟΛΙΑ
maria
ο δημαρχος και οι παρατρεχαμενοι δουλευουν εθελοντικα?
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back