Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο Δήμος Αρταίων στηρίζει το νοσοκομείο

Εικόνα του άρθρου Ο Δήμος Αρταίων στηρίζει το νοσοκομείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/03/2020, 22:48
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τραπεζικό λογαριασμό για τη στήριξη του νοσοκομείου Άρτας σε ιατρικό/τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσα ατομικής προστασίας ανοίγει ο Δήμος Αρταίων, μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Την πρωτοβουλία πήρε η παράταξη του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, η οποία συγκέντρωσε ήδη το ποσό των 4.000 ευρώ. Σημειωτέον ότι την ίδια ώρα, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης διαβεβαιώνει ότι η Περιφέρεια Ηπείρου ικανοποιεί όλα τα αιτήματα νοσοκομείων στην κατεύθυνση αντιμετώπισης της πανδημίας, διαθέτοντας μέχρι σήμερα το συνολικό ποσό των 700.000 ευρώ.

«Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τους επιχειρηματίες, τους επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες μας να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν αυτή την παναρτινή προσπάθεια για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Άρτας με ιατρικό/τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσα ατομικής προστασίας των εργαζομένων του, τους οποίους και ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά τους στην μάχη κατά του κοροναϊού» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Αρταίων κ. Τσιρογιάννης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back