Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΟΙ: Τέσσερις αθλητές στο πανευρωπαϊκό U23

Εικόνα του άρθρου ΝΟΙ: Τέσσερις αθλητές στο πανευρωπαϊκό U23
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/08/2022, 23:34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Με τέσσερις αθλητές να στελεχώνουν την εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under23 που θα γίνει στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου στο Βέλγιο και ακόμη οκτώ να έχουν πάρει το «πράσινο φως» για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, επέστρεψε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων από το κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Το «εισιτήριο» της πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under23 πήραν: Φαϊτάς Παύλος, Γκόγκου Αικατερίνη, Παπαϊωάννου Χριστίνα και Παπαϊωάννου Δήμητρα.

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν: Kούτρας Δημήτρης-Κωστούλας Βασίλης, Δημητρίου Στέφανος-Λάππας Αριστοτέλης, Κοπίδης Λεωνίδας, Γκρέμος Νίκος, Ντάρα Νεφέλη, Καραγιάννης Κωσταντίνος.

Ο Ν.Ο.Ι, στην ανακοίνωσή του κάνει αναφορά και σε τέσσερις «πολλά υποσχόμενους αθλητές που, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έδειξαν ότι θα έχουν σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον», όπως αναφέρεται: Αλέξανδρος Ζάρρας, Χριστόφορος Μπριασούλης, Κωνσταντίνος Τζοβάρας και Χρήστος Δημητρίου. Αναφορά γίνεται και στον Θανάση Παλαιοπάνο που βρίσκεται στο προπονητικό κοινόβιο στον Σχοινιά με στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Racice της Τσεχίας από 18 έως 25 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back