ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΝΟ ΚΑΚΑ, τροφές και νερό…

Εικόνα του άρθρου ΝΟ ΚΑΚΑ, τροφές και νερό…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/08/2023, 16:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δεκατρία κυτία «ΝΟ ΚΑΚΑ» τοποθέτησε ο Δήμος Ιωαννιτών σε διάφορα σημεία όπως είχε ανακοινωθεί σχετικά πριν από λίγο καιρό.

Σήμερα, ο Δήμος διοργάνωσε μια δράση φιλοζωίας, η οποία αφορούσε κυρίως την παρουσίαση της ελληνικής πατέντας «ΝΟ ΚΑΚΑ».

«Εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ο κάθε ιδιοκτήτης ζώου μπορεί να πάρει τα χάρτινα υλικά και να απομακρύνει τις ακαθαρσίες. Στη συνέχεια θα τοποθετηθούν στα ίδια σημεία τροφές και νερό ώστε να υπάρχει φροντίδα και για τα αδέσποτα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αριστείδης Παππάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Η πατέντα «ΝΟ ΚΑΚΑ» αφορά ένα χάρτινο φαρασάκι με σκουπάκι μιας χρήσης από ανακυκλωμένο χαρτί.

Στη δράση το παρών έδωσαν επίσης ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊβατίδης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ζωγράφος και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσόλης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΣΕ ΚΑΙ ..ΒΑΡΑ
ΓΙΑ ΤΑ ... ΚΑΚΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ..!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ... ΚΑΚΑ ... ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ...!! ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ... ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΛΙ ??? ΑΝΤΕ ΦΥΤΕΨΤΕ ΚΑΝΑ ΔΕΝΔΡΟ .... ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ....--ΚΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ??? ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ?? ΚΑΤΙ .. ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΔΕΝΔΡΑ....ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΛΙΓΟ... ΤΙ ??? ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ?? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ...ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ .... ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ....
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back