Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 3-02-2017, 20:44
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το πρωτότυπο Nissan NV Cargo X αποτελεί την πιο ακραία εκδοχή της ναυαρχίδας των επαγγελματικών της Nissan στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. 

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο προσεχές  Σαλόνι Αυτοκίνητου του Σικάγο και είναι «χτισμένο» σε συνεργασία με τον θρυλικό κατασκευαστή off-road  οχημάτων Ian Johnson. 

Το  NV Cargo X έχει ύψος πάνω από 2,3 μέτρα, φοράει ελαστικά 37 ιντσών, και τροφοδοτείται από έναν κινητήρα  Cummins® 5.0L V8 Turbo Diesel  που του «μεταμοσχεύθηκε» από  ένα Nissan Titan XD. 

Εκτός από την εμφάνισή του στο  Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 11 έως τις 20 Φεβρουαρίου, η Nissan βιντεοσκόπησε το θηριώδες  βαν “επί τω έργω”, στον Εθνικό Δρυμό Pyeatt Draw της Αριζόνα. 

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μονοπάτι στον Εθνικό Δρυμό Pyeatt Draw, είναι βραχώδες με γεωλογικά χαρακτηριστικά αρχαίας χαράδρας. Παρά την ομορφιά του τοπιού,  το έδαφος είναι εξαιρετικά δύσβατο,  γεμάτο με απότομες προεξοχές, βράχους και πεσμένους κορμούς. Αυτό και μόνο αποτελεί απτή απόδειξη των δυνατοτήτων του πρωτοτύπου Nissan NV Cargo X, που «ξεφεύγει» από τα συνηθισμένα βαν.


200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα