Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Νέος κύκλος στην «Ακαδημία για γονείς»

Εικόνα του άρθρου Νέος κύκλος στην «Ακαδημία για γονείς»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/01/2020, 16:56
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Νέος κύκλος μηνιαίων δίωρων διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο «Από το Α ως το Ω» Μια Ακαδημία για Γονείς, ξεκινάει στα παλιά σφαγεία, στις 16 Ιανουαρίου.

Συνδιοργανωτές είναι το Εργαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διαπροσωπικών Σχέσεων του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με επιστημονικούς υπεύθυνους τους  Άρτεμη Γιώτσα, αναπληρώτρια καθηγήτρια και Βασίλη Κούτρα, καθηγητή, τον Τομέα Υγείας του Παιδιού του Τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων με επιστημονική υπεύθυνη την Κατερίνα Σιώμου αναπληρώτρια καθηγήτρια και τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Μ.Ε.Υ.) με επιστημονική υπεύθυνη την Άρτεμη Τσίτσικα αναπληρώτρια καθηγήτρια.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6.00 μ.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία), με δύο ομιλίες. Η Μυρτώ Ντούγια, Παιδίατρος θα συζητήσει με το ακροατήριο το θέμα: «Σωματικές και γνωσιακές αλλαγές στην εφηβεία» και η Κατερίνα Σιώμου με θέμα: «Νυχτερινή ενούρηση στο παιδί και τον έφηβο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3