ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Volvo V60 wagon

Εικόνα του άρθρου Νέο Volvo V60 wagon
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/09/2018, 18:00
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα κίνησης που εξασφαλίζουν δυναμικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση, το νέο Volvo V60 wagon βρίσκεται πλέον και στις εκθέσεις των ελληνικών αντιπροσωπειών.

Το νέο Volvo V60 βασίζεται στην προηγμένη πλατφόρμα SPA, όπως το XC60 και τα μοντέλα της σειράς 90. Η ανάρτησή του περιλαμβάνει διπλά ψαλίδια εμπρός και διάταξη integral link πίσω, παρέχοντας βέλτιστη οδική συμπεριφορά. Η εκτεταμένη χρήση βοριούχου χάλυβα υπερυψηλής αντοχής δημιουργεί έναν εξαιρετικά άκαμπτο κλωβό προστασίας για όλους τους επιβάτες, ενώ τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας καθιστούν το νέο V60 ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον κόσμο.

Μεταξύ των συστημάτων που διαθέτει είναι αυτό της αποφυγής εκτροπής από τον δρόμο, Run-Off Road Mitigation, της αποφυγής συγκρούσεων με οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα, Oncoming Lane Mitigation και της αποφυγής ή μετριασμού συγκρούσεων με οχήματα που έχουν εισέλθει στη λωρίδα του, Oncoming Mitigation by Braking. 

Στο εσωτερικό διακρίνεται η κατακόρυφη κεντρική οθόνη αφής και οι χαρακτηριστικοί αεραγωγοί με χειριστήρια σε σχήμα διαμαντιού. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται αποπνέουν την αίσθηση της σύγχρονης σουηδικής πολυτέλειας, με διαφορετική υφή και σχεδίαση, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού. 

Οι λεπτές πλάτες των εμπρός καθισμάτων και η σχεδίαση των πίσω καθισμάτων απελευθερώνουν επιπλέον χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Στοιχεία που κάνουν απλά εύκολη τη ζωή των επιβατών είναι η αυτόματη αναδίπλωση των πίσω προσκεφάλων παράλληλα με την αναδίπλωση της πλάτης των πίσω καθισμάτων, το διαμέρισμα κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών που ασφαλίζει για να φυλάσσονται πολύτιμα αντικείμενα και οι γάντζοι συγκράτησης για τσάντες που επιτρέπουν την εύκολη και ασφαλή μεταφορά πολλών αντικειμένων. Ο αποθηκευτικός χώρος αγγίζει τα 529 λίτρα.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για το νέο V60 ξεκινούν από 44.928 ευρώ για τον κινητήρα diesel D3 των 150 ίππων και οι εκδόσεις με τον κινητήρα βενζίνης Τ6, απόδοσης 310 ίππων, με τετρακίνηση (AWD) από την τιμή των 54.648 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back