Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 9-09-2021, 13:18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ανοίγει ξανά, με αγώνες και πρωτόκολλα ασφαλείας.

Καταρχάς, το σαββατοκύριακο φιλοξενεί τα εξής παιχνίδια:

Το ακριβές πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου:

 • Παίδων (09.00 π.μ.): ΑΓΣΙ (Β) – Σπάρτακος
 • Παίδων (16.15): IBC – ΑΓΣΙ
 • Φιλικό Αντρών (18.30): ΑΓΣΙ – ΑΕ Καναλακίου
 • Παίδων (20.45): ΠΑΣ Γιάννινα – Θρύλος Ιωαννίνων
 • Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου:
 • Νεανίδων (20.00): ΠΑΣ Γιάννινα – IBC

Επίσης, ισχύουν τα εξής πρωτόκολλα ασφαλείας:

 1. Ο συνολικός αριθμός θεατών δεν μπορεί να υπερβεί τους 240 θεατές.
 2. H είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους θεατές και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών (μέγιστος αριθμός 20 ανήλικοι). Όπου αναφέρονται εμβολιασμένοι εννοούνται και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. 
 3. Οι ανήλικοι θεατές 13 έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
 4. Ο έλεγχος θα γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests. Η υπόδειξη αστυνομικής ταυτότητας είναι υποχρεωτική.
 5. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο και συστήνεται να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των θεατών.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι την αποκλειστική ευθύνη για τον υποχρεωτικό έλεγχο εισερχομένων θεατών που θα γίνεται στην είσοδο της αθλητικής εγκατάστασης, την έχει πάντα το γηπεδούχο σωματείο.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
espa