Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Νέα ύδρευση στη Δημοτική Ενότητα Πασσαρώνας

Εικόνα του άρθρου Νέα ύδρευση στη Δημοτική Ενότητα Πασσαρώνας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/04/2021, 23:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έργα εκσυγχρονισμού της λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης προχωρά ο Δήμος Ζίτσας. Μετά τα δύο έργα ύδρευσης σε κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μολοσσών, συνολικού προϋπολογισμού 3,6 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι», τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, τον δρόμο της υλοποίησης παίρνει το έργο «Αντικατάσταση-Εκσυγχρονισμός Δικτύων Ύδρευσης Δ.Ε. Πασσαρώνας», προϋπολογισμού 750.000ευρώ.

Τη σύμβαση υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου υπέγραψαν  σήμερα ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

«Παρόλο που ορισμένοι θεωρούσαν πως η Δ.Ε. Πασσαρώνος είχε απαλλαχθεί από δίκτυα ύδρευσης που είχαν κατασκευαστεί εδώ και 40-50 χρόνια, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Έτσι εμείς φροντίζουμε, στα πλαίσια της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουμε για τον εκσυγχρονισμό και την υλοποίηση βασικών υποδομών, να δρομολογούμε έργα που έχουν απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας των πολιτών» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος.

Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και από ίδιους πόρους τους Δήμου. Αφορά την αντικατάσταση τμήματος του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Αγίου Ιωάννη και την αντικατάσταση ολόκληρου του εσωτερικού δικτύου και του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της Λυκοστάνης που υδρεύεται από δεξαμενή του Πολυλόφου.

Επίσης περιλαμβάνει την κατασκευή νέων τμημάτων εξωτερικών δικτύων με χρήση των υφιστάμενων δεξαμενών και της γεώτρησης στον Άγιο Ιωάννη και την αντικατάσταση τμήματος του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της Βουνοπλαγιάς.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back