ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα προϊόντα από τη «Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου Νέα προϊόντα από τη «Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/04/2024, 14:56
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Δωδώνη» επεκτείνει τη σειρά φυτικών προϊόντων «ΔΩΔΩΝΗ Plant’d» συστήνοντας το «ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Λευκό» και «ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Κίτρινο σε φέτες».

Ακόμα, ρίχνει στην αγορά των κατηγορία φυτικών επιδορπίων, τη νέα γεύση «ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Φράουλα- Κακάο».

Το «ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Λευκό» (διαθέσιμο σε άλμη και σε συσκευασία 200gr) είναι 100% φυτικής προέλευσης και διατίθεται σε συσκευασίες που διατηρούν το προϊόν φρέσκο και ασφαλές.

Το «ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Κίτρινο σε Φέτες» είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Β2, Β12 και ασβέστιο.

Το δε ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Φράουλα- Κακάο έχει βάση τη βρώμη.

Ολόκληρη η σειρά «ΔΩΔΩΝΗ Plant’d» είναι κατάλληλη για όσους και όσες επιλέγουν μια vegan διατροφή ή μία διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά, καθώς όλα τα προϊόντα παράγονται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά, ενώ δεν περιέχει λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Δωδώνη». Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «με συνεχή έρευνα από το R&D τμήμα της εταιρείας μας πέτυχαμε την ιδανική ισορροπία σε λιπαρά, πρωτεΐνες και αρώματα, αναμιγνύοντας τα στις κατάλληλες αναλογίες και δημιουργώντας έτσι δύο εξαιρετικά και ποιοτικά προϊόντα με την μοναδική υπογραφή της ΔΩΔΩΝΗ. Παράλληλα, εμπλουτίσαμε την κατηγορία των φυτικών επιδορπίων με τη νέα γεύση Φράουλα- Κακάο, ένα προϊόν που το χαρακτηρίζει μια κρεμώδης υφή και πλούσια γεύση. Η συγκεκριμένη επέκταση αντιπροσωπεύει την ακλόνητη δέσμευσή μας να δημιουργούμε ανώτερα φυτικά επιδόρπια που όχι μόνο ικανοποιούν τις αισθήσεις, αλλά και ευθυγραμμίζονται με την επιθυμία των καταναλωτών μας για βιωσιμότητα και ηθικές επιλογές».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back