Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ναυτικός Όμιλος: Πρόεδρος η Μάρθα Παλαιοπάνου

Εικόνα του άρθρου Ναυτικός Όμιλος: Πρόεδρος η Μάρθα Παλαιοπάνου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/01/2018, 16:16
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του συμβουλίου κατά τη γενική συνέλευση έγιναν νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν, μετά την παραίτηση μελών από την προηγούμενη διοίκηση. Της γενικής συνέλευσης προήδρευσε, με ομόφωνη απόφαση, ο Γιώργος Νικολαΐδης, το μοναδικό εν ζωή σήμερα από τα επτά ιδρυτικά μέλη του Ν.Ο.Ι. το 1954. 

Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος Μάρθα Παλαιοπάνου, αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Μπερής, γενικός γραμματέας Αθανάσιος Κιτσάκος, ταμίας Κωνσταντίνος Παπαπέτρος, έφορος κωπηλασίας Αθανάσιος Κιτσάκος, έφορος υλικού Θεόδωρος Βαντόλας, έφορος Δημοσίων Σχέσεων Κωνσταντίνος Παπαπέτρος και μέλη Σπυριδούλα Μπάγια, Κωνσταντίνος Μπαράτσας, Χρήστος Δημητρίου και Γιώργος Πασχάλης.

Η Μάρθα Παλαιοπάνου είναι η πρώτη γυναίκα στην πολύχρονη ιστορία του Ν.Ο.Ι. που αναλαμβάνει το «τιμόνι» του Ομίλου. Σε γραπτή δήλωσή της αναφέρει: «Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, διοίκηση, μέλη, προπονητές, αθλητές, είναι να επαναφέρουμε τον σύλλογο στη θέση που του αξίζει».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back