ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξανά πρόεδρος του ΝΟΙ η Μάρθα Παλαιοπάνου

Εικόνα του άρθρου Ξανά πρόεδρος του ΝΟΙ η Μάρθα Παλαιοπάνου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/07/2021, 18:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, το οποίο προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. επανεξελέγη η Μάρθα Παλαιοπάνου, ενώ η υπόλοιπη σύνθεσή του έχει ως εξής: Αντιπρόεδρος Δημήτριος Παπαγεωργίου. Γενική Γραμματέας Σπυριδούλα Μπάγια. Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Ιωάννης Τσιάβος. Ταμίας Βασίλειος Ντάρας. Έφορος Κωπηλασίας  Λάμπρος Ρίζος. Έφορος Ανάπτυξης Αντωνία Σβάιερ. Έφοροι Δημοσίων Σχέσεων Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παπαϊωάννου και Γεώργιος Σαραλιώτης. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Δημήτριος Τσουμάνης και Κωνσταντίνος Λαγός.

Η κα Παλαιοπάνου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «στο νέο Δ.Σ. εισέρχονται παλιοί αθλητές του Ομίλου μας, άνθρωποι δηλαδή που γνωρίζουν καλά το άθλημα, κάποιοι εκ των οποίων με μεγάλες διακρίσεις ακόμα και σε Ολυμπιάδες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα».

Επίσης, ευχαρίστησε στα μέλη της προηγούμενης διοίκησης, τους Αλέξανδρο Μπερή, Χρήστο Δημητρίου, Αθανάσιο Κιτσάκο, Θεόδωρο Βαντόλα και Κωνσταντίνο Παπαπέτρου για την προσφορά τους.

Για πρώτη φορά συμμετέχει στη διοίκηση του ΝΟΙ η παλιά ολυμπιονίκης Τόνια Σβάιερ. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι «πρόκειται για μία νέα διοίκηση με μέλη ικανά, τα οποία αγαπούν τον Όμιλο και θέλουν να τον βοηθήσουν, σε συνεργασία με την πρόεδρο, να φτάσει και πάλι στη θέση που του αξίζει, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και γενικότερα στην κοινωνία των Ιωαννίνων».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λάμπρος Ρίζος δήλωσε ότι «θέλουμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να γίνουν σπουδαίοι αθλητές και να πάμε τον ΝΟΙ στην κορυφή. Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε», δήλωσε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back