Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Να μην υπάρχουν περιοχές δύο ταχυτήτων»

Εικόνα του άρθρου «Να μην υπάρχουν περιοχές δύο ταχυτήτων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/04/2019, 17:19
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στα εμπορικά καταστήματα του κέντρου των Ιωαννίνων περιόδευσε ο Μωυσής Ελισάφ, υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή», μαζί με μέλη του ψηφοδελτίου.

Μίλησαν με τους καταστηματάρχες και τους ενημέρωσαν για το πρόγραμμα και τις θέσεις της παράταξης και ειδικότερα, στο «σχέδιο για την οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση του κέντρου, μέσα από μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση της εικόνας του με πρωτοβουλίες, δράσεις και έργα».

Στις εκτός πόλης περιοδείες, ο κ. Ελισάφ επισκέφθηκε Μάζια και Κρυόβρυση

Συζήτησε με κατοίκους τα ζητήματα καθημερινότητας και η παράταξη αναφέρει ότι «δυστυχώς, παρά τις καταγεγραμμένες ανάγκες οι παρεμβάσεις δεν ήταν οι ανάλογες. Έτσι ακόμη και μικρά προβλήματα χρονίζουν με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των κοινοτήτων να νιώθουν πολύ μακριά από τον Δήμο».

Μερικά από τα θέματα που θίχτηκαν  στα δύο χωριά, ήταν ο καθαρισμός των δεξαμενών, ο φωτισμός και η βελτίωση των οδικών υποδομών, η αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης, η αποκατάσταση του οδικού δικτύου, η συντήρηση της πλατείας στην Κρυόβρυση, κ.α.

«Σκοπός μας είναι να μην υπάρχουν περιοχές δύο ταχυτήτων. Να μην υπάρχουν πολίτες πολλών κατηγοριών. Οφείλουμε να ακούμε τις τοπικές κοινωνίες, να είμαστε δίπλα τους και να δίνουμε άμεσες λύσεις. Μ’ αυτή την αρχή θα πορευτούμε, με ισότιμη αντιμετώπιση και με υπευθυνότητα», τόνισε ο κ. Ελισάφ.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back