ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ν. Γκόντας κατά... τραμ και δημοτικής συγκοινωνίας

Εικόνα του άρθρου Ν. Γκόντας κατά... τραμ και δημοτικής συγκοινωνίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/05/2019, 18:31
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Νίκος Γκόντας συναντήθηκε με το σωματείο Ταξί Ιωαννίνων.

«Ουδέποτε θα αποδεχτεώ την ιδέα περί λειτουργίας τραμ στη πόλη και ούτε να γίνεται λόγος για δημοτική συγκοινωνίας Δεν είναι δική μας δουλειά η ίδρυση και λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας, ούτε η δημιουργία τραμ» είπε ο κ. Γκόντας παίρνοντας θέση υπέρ των οδηγών ταξί, με μια δήλωση που δεν τον κατατάσσει ανάμεσα στους «φίλους» πιο εναλλακτικών, μαζικών και δημόσιων τρόπων μετακίνησης.

Επίσης, τη δημοτική αρχή εγκαλεί η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, λέγοντας ότι δεν έχει κάνει τίποτα για να απομακρυνθούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας από κατοικημένες περιοχές.

«Γνωστές είναι οι καταγγελίες γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λακκωμάτων όταν διαπιστώθηκε ότι ακριβώς δίπλα από το σχολείο, εφαπτόμενη, λειτουργεί κεραία κινητής τηλεφωνίας» αναφέρει και παραπέμπει σε παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου Νίκου Τσόλη, λέγοντας ότι δεν πήρε ποτέ απάντηση με συγκεκριμένες ενέργειες. «Μέχρι αυτή την στιγμή, κι ενώ έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια, καμία πληροφόρηση δεν έχει δοθεί προς τους κατοίκους οι οποίοι εξακολουθούν να υφίστανται τις συνέπειες τις ακτινοβολίας», αναφέρει η παράταξη.  

Κατά τα λοιπά, ο επικεφαλής Νίκος Γκόντας επισκέφθηκε Σεισμόπληκτα και Ανθούπολη, όπου, σύμφωνα με την παράταξη οι κάτοικοι «εξέφρασαν την αγωνία τους για την σύνδεση της περιοχής τους με την λεωφόρο Νιάρχου».

Επίσης, ο κ. Γκόντας επισκέφθηκε τη λαϊκή στην Αγία Μαρίνα, δηλώνονμτας ότι «είναι απαράδεκτη πέρα για πέρα αυτή η κατάσταση που επικρατεί στην Λαϊκή Αγορά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εξακολουθεί να λειτουργεί έτσι και από αυτές τις συνθήκες η κεντρικότερη αγορά της πόλης» και κατόπιν, Λιγγιάδες και Μάζια. «Το μπαλκόνι του Μιτσικελίου δικαιούται πολλά σε αναλογία με εκείνα που προσφέρει στην οικονομία της περιοχής» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γκόντας, υποσχόμενος «ξεχωριστό εργοτάξιο» κ.α.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back