ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπορούσε και καλύτερα

Εικόνα του άρθρου Μπορούσε και καλύτερα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/02/2017, 23:25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ΠΑΣ-Παναθηναϊκού, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τα ημίχρονα. Ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία να πάρει και τη νίκη, είτε αξιοποιώντας το τετ α τετ του Ζάιρο, είτε αν ο Πασχαλάκης ήταν πιο προσεκτικός στη φάση της ισοφάρισης. Ο Παναθηναϊκός πάντως ήταν πιο καλός στο δεύτερο ημίχρονο και είχε περισσότερες ευκαιρίες, ενώ διαμαρτύρεται έντονα (και δικαιολογημένα, κατά περίπτωση) κυρίως για υποδείξεις του επόπτη Τζήλου.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, "γνωρίζοντας" το γήπεδο και τις παραξενιές του και εκμεταλλευόμενος τη νωθρότητα του Παναθηναϊκού κυρίως στα μετόπισθεν. Στο 30', ο Κούτρης που ήταν ένας από τους καλύτερους του γηπέδου σούταρε και ο Κόντε, όντας σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ (για την οποία ο ΠΑΟ εξέδωσε ήδη ανακοίνωση περί "αλλοίωσης αποτελέσματος) με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου, κάνοντας το 1-0. Στην επανάληψη, το παιχνίδι "άναψε" και ο ΠΑΣ υποχώρησε. Ο Εμποκού εκτέλεσε τρομερό φάουλ στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ μεταξύ 55' και 70' η άμυνα του ΠΑΣ έπαθε... εμπλοκή. Στο 56' ο Πασχαλάκης δύο φορές δεν μπόρεσε να μποκάρει τη μπάλα και ο Μπεργκ την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το ματς. Ο ΠΑΣ είχε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Ζέκα γύρισε άσχημα τη μπάλα στον Βλαχοδήμο, αυτή αναπήδησε στο χορτάρι, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ νίκησε τον Ζάιρο στο τετ α τετ, σε μια απίστευτη φάση. Λίγο νωρίτερα, σε φάση καρμπόν με αυτή της ισοφάρισης, ο Πασχαλάκης αντέδρασε καλύτερα μπροστά στον Μπεγκ, ενώ στο 69' είχε σταματήσει τον Κλωναρίδη. 

Το τελικό σφύριγμα του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και σε πολύ λίγη ώρα, τον Παναθηναϊκό με ανακοίνωσή του να διαμαρτύρεται για το γκολ του ΠΑΣ, για πέναλτι σε φάση με τον Μιχαήλ στη μεγάλη περιοχή, καθώς και για αγκωνιά του Καρανίκα στον Μπεργκ. 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back