ΗΠΕΙΡΟΣ

Μπλόκο σε 119 κιλά χασίς

Εικόνα του άρθρου Μπλόκο σε 119 κιλά χασίς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/04/2017, 21:32
ΗΠΕΙΡΟΣ

«Φρένο» στη διακίνηση μιας ακόμη μεγάλης ποσότητας κάνναβης έβαλαν σήμερα, Σάββατο πρωί οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης Άρτας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί σε περιοχή κοντά στο Κομπότι Άρτας, συνέλαβαν έναν 29χρονο Αλβανό, κατηγορούμενο για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 29χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 119 κιλών και 300 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, είχε μισθώσει ένας 40χρονος Έλληνας, που αναζητείται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Και 37 κιλά μετά από καταδίωξη στην Ελεούσα

Παράλληλα, σήμερα το πρωί, συνελήφθη στην Ελεούσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνωνένας 45χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα το πρωί στα Ιωάννινα, ένα αυτοκίνητο με οδηγό τον 45χρονο και σε σχετικό σήμα που πραγματοποίησαν για έλεγχο, αυτός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα.

Το όχημα ακολουθήθηκε και ακινητοποιήθηκε τελικά στην Ελεούσα, ενώ ο 45χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

Εντός του οχήματος και συγκεκριμένα στο χώρο των αποσκευών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σάκοι που περιείχαν 14 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 36 κιλών και 750 γραμμαρίων. 

Επίσης, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο,το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και ένα κινητότηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back