ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

«Μπήκε επικεφαλής κάποιος που δεν ζει καν στο νομό Ιωαννίνων»

Εικόνα του άρθρου «Μπήκε επικεφαλής κάποιος που δεν ζει καν στο νομό Ιωαννίνων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2023, 21:51
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Υποψήφιοι-ες, τον οποίων άλλαξε η σειρά στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας, κατήγγειλαν τις αποφάσεις της προέδρου του κόμματος, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έγινε στην Αθήνα, υποψήφιοι-ες που παρότι ήταν πρώτοι-ες σε σταυρούς και έχασαν τη σειρά στα ψηφοδέλτια –άρα και πιθανή εκλογή εάν το κόμμα μπει στη Βουλή-, κατήγγειλαν ότι η κα Κωνσταντοπούλου τους χρησιμοποίησε ως «λαγούς» για τις ψήφους.

Στη συνέντευξη Τύπου αναγνώστηκαν και δηλώσεις υποψηφίων που επίσης αντικαταστάθηκαν και δεν ήταν παρόντες στις δηλώσεις.

Ο Χρήστος Λάμπρου, που ήταν για δεύτερη φορά υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας στα Ιωάννινα, κατήγγειλε ότι επικεφαλής του νέου ψηφοδελτίου τοποθετήθηκε κάποιος που δεν ζει καν στο νομό.

Η Αλεξάνδρα Πολυχρονοπούλου, που πρώτευσε στην Περιφέρεια Βοιωτίας, αντικαταστάθηκε από εκείνον που ήλθε τελευταίος στην όμορη Φθιώτιδα. Δηλώσεις έστειλαν, ακόμη, η Νικολέτα Μπουραζάνη, που πρώτευσε στην Β' Θεσσαλονίκης και η Σοφία Λογοθέτη, που ήλθε 2η στην Β3 Περιφέρεια.

Στο μεταξύ, ο αντικαταστάτης του, Θεόδωρος Τσούλας, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ηπειρώτικη καταγωγή του, καθώς γεννήθηκε το 1971 στα Γιάννενα και κατάγεται από το Σούλι, δεν αναφέρει όμως κάτι σχετικό με τη διαμονή του. Χαρακτηρίζει δε «ενίσχυση», τις αλλαγές του ψηφοδελτίου των Ιωαννίνων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/Ν. Παπ. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back