ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Ενότητα Πολιτών»: Ψηφοδέλτιο με 210 υποψηφίους

Εικόνα του άρθρου «Ενότητα Πολιτών»: Ψηφοδέλτιο με 210 υποψηφίους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/05/2019, 18:18
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Συνοδεία πολλών υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, ο  επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα» Θωμάς Μπέγκας  κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Ιωαννιτών.  Ένα ψηφοδέλτιο που χαρακτηρίζεται σε σχετική ανακοίνωση ως «πλατύ,  ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο» και ως «ψηφοδέλτιο νίκης,  συνέχειας, εμπειρίας και ανανέωσης».

Μετά την κατάθεση του  ψηφοδελτίου και με δεδομένους τους περιορισμούς των εμφανίσεων των  υποψηφίων στα ΜΜΕ, μια νέα κοπέλα, διάβασε το μήνυμα της παράταξης, στο  οποίο μεταξύ άλλων αναφερόταν: «Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής. Η  δημοτική αρχή που έκανε τον Δήμο Ιωαννιτών έναν Δήμο Ανθρωπιάς, Συμμετοχής, Συνεργασιών και Ανάπτυξης, είναι παρούσα [..] Είμαστε  έτοιμοι. Να συνεχίσουμε το έργο που μας έχει αναδείξει πρώτο Δήμο στη  χώρα». 

Ο συνδυασμός  της «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα» απαρτίζεται από  210 υποψήφιους σε 25 Εκλογικές Περιφέρειες και Κοινότητες. Σε πέντε Κοινότητες, ο συνδυασμός δεν «κατέβασε» ψηφοδέλτιο. Όπως επισημαίνεται  σε ανακοίνωση, «η παράταξη σεβόμενη την επιθυμία ορισμένων κοινοτήτων να  καταρτίσουν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια με βάση τις δυνατότητες που δίνει  πλέον ο ‘Κλεισθένης’, στηρίζει ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, στα οποία  συμμετέχουν μέλη της, σε 5 Κοινότητες. Στον συνδυασμό, και πάλι βάσει τα οριζόμενα του ‘Κλεισθένη’, δεν περιλαμβάνονται πλέον οι υποψήφιοι που ναι μεν είναι μέλη της παράταξης, αλλά κατέρχονται στις κοινότητες οι οποίες έχουν μονομελή όργανα».


Ολόκληρο το ψηφοδέλτιο μπορείτε να το δείτε στο συνημμένο αρχείο: enotita-politon.pdf


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back