ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάσκετ 3x3 και φέτος στον Ελαφότοπο Ζαγορίου

Εικόνα του άρθρου Μπάσκετ 3x3 και φέτος στον Ελαφότοπο Ζαγορίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/07/2024, 16:14
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις 10 και 11 Αυγούστου επιστρέφει και φέτος στον Ελαφότοπο το ATHLOS Zagori Basketball Festival που διοργανώνει το ερασιτεχνικό μη κερδοσκοπικό σωματείο «όμιλος Ελαφοτόπου».

Το τουρνουά τελεί ήδη από το 2016 υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) και αποτελεί μέρος του παγκοσμίου προγράμματός της. Οι παίκτες που συμμετέχουν στο τουρνουά, εντάσσονται στην εθνική και παγκόσμια κατάταξη παικτών 3Χ3 και λαμβάνουν πόντους προς την κατάταξη ανάλογα με την επίδοσή τους.

Στόχος των διοργανωτών για το φετινό 3Χ3 είναι, πέρα από την κατηγορία ανδρών (16+), η πλήρης κατηγορία Ανδρών Κ16 (14-16). «Ο Α.Ο. Ελαφοτόπου θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό τα παιδιά που βρίσκονται σε αυτές τις ιδιαίτερα ευαίσθητες και κρίσιμες ηλικίες να μυούνται στη συμμετοχή στον ομαδικό αθλητισμό και σε διεθνείς διοργανώσεις, με όλα τα οφέλη για την προσωπική ανάπτυξη που αυτό φέρει. Έτσι, φέτος προωθούν με ιδιαίτερο ζήλο την Κατηγορία Ανδρών Κ16, στην οποία η συμμετοχή είναι δωρεάν» αναφέρεται.

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τη Δευτέρα 4 Αυγούστου, με το πρόγραμμα των αγώνων να ανακοινώνεται την Πέμπτη 8 Αυγούστου. Η συμμετοχή στην Κατηγορία Κ16 είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή στην Κατηγορία 16+ κοστίζει 30 ευρώ ανά ομάδα. Οι ομάδες που δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Ιουλίου απολαμβάνουν έκπτωση 20% στο αντίτιμο συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής με τους εξής τρόπους:

  • Hλεκτρονικά στο https://3x3.aoelafotopou.gr/
  • Mε e-mail στο 3x3@aoelafotopou.gr
  • Tηλεφωνώντας ή μέσω Whatsapp στο +302651130291
  • Αυτοπροσώπως στο λογιστικό γραφείο του Γιώργου Ντιναλέξη, Σπύρου Λάμπρου 29, Ιωάννινα

Θα χρειαστούν τα ακόλουθα στοιχεία: Όνομα ομάδας, ονοματεπώνυμα & ημερομηνίες γέννησης παικτών, μεγέθη (XS-4XL) φανέλας για τον κάθε παίκτη της ομάδας, ένα τηλ. επικοινωνίας



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3