Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τουρνουά 3Χ3: Μια βδομάδα μπάσκετ

Εικόνα του άρθρου Τουρνουά 3Χ3: Μια βδομάδα μπάσκετ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/07/2018, 21:12
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

To μπάσκετ 3Χ3, το θρυλικό «μονό» δηλαδή, είναι σε μεγάλη ανάπτυξη, στη διοργανωμένη του εκδοχή, σε βαθμό που υπάρχουν σκέψεις για να γίνει και ολυμπιακό άθλημα (όπως το βόλεϊ, έχει το βόλεϊ παραλίας).

Αυτό όμως που κάνει, από σήμερα πρακτικά, το 3x3 FIBA Endorsed Hall Of Brands Tournament, είναι ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα θεσμό που θα μεγαλώσει και θα γίνει σήμα κατατεθέν των μπασκετικών Ιωαννίνων.

Σε πρώτη φάση πάντως, η διοργάνωση έβαλε στο ίδιο πάνελ τα σωματεία μπάσκετ της πόλης, που δεν είναι και λίγα. Παρών στις σημερινές δηλώσεις, ήταν και ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας. «Ευχαριστώ το Hall of Brands για τη μεγάλη προσπάθεια και την αρχή για τη θεσμοθέτηση μιας διοργάνωσης από αυτές που επικροτούμε και στηρίζουμε, γιατί συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και αναγνωσιμότητα της πόλης» τόνισε ο κ. Γκόλας.

Παρόντες, με τη δική του δήλωση στήριξης ο καθένας, ήταν ο Γιώργος Στύλιος από τον «Σπάρτακο», ο Εδουάρδος Αρβανιτάκης από τον «Θρύλο», ο Νίκος Παπαδόπουλος από το IBC και ο Νίκος Κασιούμης από τον ΑΓΣΙ, που ενημέρωσε και για το «ολυμπιακό σχέδιο» για το 3Χ3.

Παρών ήταν επίσης ο διαιτητής μπάσκετ Κώστας Μουτσόπουλος, πρόεδρος του συνδέσμου, ο οποίος τόνισε πως «όταν πήρα την πρόσκληση δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά».

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος ομάδες με υψηλή κατάταξη στις σχετικές λίστες, καθώς επίσης και οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Παπανικολάου και Γιώργος Καλαΐτζής. Ακόμα, ο Βασίλης Σκουντής θα παρουσιάσει, στο πλαίσιο του τουρνουά, το βιβλίο του «Ήμαστε πια πρωταθλητές», την Παρασκευή 6 Ιουλίου, στις 14.00.

Το τουρνουά θα γίνει στα Hall Of Brands Courts στο 6ο χλμ Ιωαννίνων - Αθηνών (Hall Of Brands-στο πίσω μέρος του καταστήματος) και η συνέχεια θα δοθεί στην πλατεία Μαβίλη στις 6-7 Ιουλίου.

Το Hall of Brands θα στήσει ένα κανονικό μπασκετικό παρκέ για να φιλοξενήσει τα πιστοποιημένα από τη FIBA γήπεδα 3x3 του Hall Of Brands, εγκεκριμένες μπασκέτες 3x3, κερκίδες για το κοινό και ειδικούς φωτισμούς LED για τη διεξαγωγή των βραδινών αγώνων.

Εκτός όμως από όλα αυτά, το Hall of Brands, σε συνεργασία με την ΚΟΙΔΙΖΩ και την ΑΝΙΜΑ, θα στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται για τα αδέσποτα. Η Ελένη Σταμάτη, εκπρόσωπος της ΚΟΙΔΙΖΩ, ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τόνισε ότι από 2 ως 4 Ιουλίου, θα υπάρχει η δυνατότητα στο Hall of Brands για υιοθεσία αδέσποτων:


Επίσης, στις 5-7 Ιουλίου στην πλατεία Μαβίλη θα λειτουργήσει μπαζάρ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, εδώ: https://www.hallofbrands.gr/index.php?route=onestepcheckout/hobexppdf



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back