ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Μπαράζ» συλλήψεων

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/08/2016, 17:33
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια σειρά αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα αδικήματα, κυρίως αγορανομικού χαρακτήρα, έκανε η αστυνομία το τελευταίο 24ωρο. Αναλυτικότερα:

• Συνελήφθησαν, στην Ηγουμενίτσα και στην Πλαταριά από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 34, 36, 20 και 21 ετών, ιδιοκτήτης και υπεύθυνοι σε καφετέριες-μπαρ για ηχορύπανση. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, παραβιαζαν τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου ενώ σε δύο περιπτώσεις στερούνταν και σχετικής άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων.

• Συνελήφθη στην Άρτα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 57χρονος Έλληνας για τον ίδιο, παραπάνω λόγο.

• Συνελήφθη στην Πλαταριά Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, μία 49χρονη Ελληνίδα διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κάμπινγκ διαπιστώθηκε ότι έπαιζε μουσική ζωντανή ορχήστρα χωρίς άδεια μουσικών οργάνων και έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

• Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος 20χρονου για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε προανακριτικά, το απόγευμα της 24 Αυγούστου, ο 20χρονος μαζί με συνεργό του που αναζητείται,  αφαίρεσαν από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

• Στο πλαίσιο ερευνών και εξερεύνησης  σε παραθαλάσσια έκταση του Νεοχωρίου Άρτας, εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 14 δενδρύλλια κάνναβης φυτεμένα σε γλάστρες, ύψους έως 1,7 μέτρων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back