Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπάνια μηδέν, παγωτά κάμποσα, Nightstalker ένα

Εικόνα του άρθρου Μπάνια μηδέν, παγωτά κάμποσα, Nightstalker ένα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2018, 23:29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οκτώ χρόνια μετράει φέτος το Pre/Post Festival που φέτος, γίνεται «διπλό». Δύο μέρες στο Δημοτικό Κηποθέατρο της Πρέβεζας, για το θεσμό που ξεκίνησε δειλά-δειλά το 2011 και έχει φιλοξενήσει μέχρι στιγμής τα καλύτερα ονόματα του ελληνικού ροκενρόλ.

Την πρώτη μέρα, 18 Αυγούστου, παίζουν οι εξής: Παύλος Παυλίδης, χωρίς περαιτέρω συστάσεις, 4 Moving Lines που έχουν νέα σύνθεση και είναι από την Πρέβεζα.

Τη δεύτερη μέρα, Κυριακή 19 Αυγούστου, οι Nightstalker επίσης δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς είναι πλέον, τουλάχιστον… αρχιεπίσκοποι του ελληνικού heavy rock. Μαζί τους, οι Breath After Coma με τις εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις, οι Whereswilder, όπου το ψυχεδελικό ροκ των 70'ς συναντάει τη σημερινή μουσική και οι Cowhead από τη Λευκάδα.

Παράλληλα, το Pre/Post έχει skate day, με μίνι ράμπα από νωρίς το απόγευμα. Οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν την είσοδο τους στο fest με μειωμένο εισιτήριο.

Τα εισιτήρια κοστίζουν ως εξής: Διήμερο 15 ευρώ, πρώτη μέρα 10 ευρώ στην προπώληση, 12 στην πόρτα, δεύτερη μέρα 10 προπώληση-πόρτα, 8 early bird.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back