Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Μουσικός περίπατος» στα παλιά σφαγεία

Εικόνα του άρθρου «Μουσικός περίπατος» στα παλιά σφαγεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/10/2019, 01:57
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την παρουσίαση μιας συλλογής 20 παιδικών ποιημάτων με τίτλο «Μουσικός Περίπατος», η οποία είναι εγκεκριμένη από το υπουργείο Παιδείας, διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 19:00, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία.

Τη συλλογή υπογράφει η συγγραφέας, ποιήτρια, ζωγράφος και επί τιμή σχολική σύμβουλος Ελευθερία Τζιάλλα-Μάντζιου. Τα ποιήματα με σύγχρονη θεματολογία συνοδεύονται από εικονογράφηση που έκανε η ίδια η δημιουργός, από παρτιτούρα μουσικής με τη μελοποίηση των τραγουδιών από τον μουσουργό Γιώργο Χλίτσιο και από ηχογραφημένο υλικό από τα μέλη της Χορωδίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων.

Το υλικό είναι εύκολα προσβάσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο από τη δικτυακή εκπαιδευτική πύλη του Υπουργείου Παιδείας ( http://edu-gate.minedu.gov.gr) και είναι ελεύθερο να χρησιμοποιηθεί από δασκάλους, καθηγητές και γονείς, ως εκπαιδευτικό εργαλείο σε μαθητές ηλικίας 8-12 ετών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back