ΗΠΕΙΡΟΣ

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συναντά τον Haig Yazdjian

Εικόνα του άρθρου Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συναντά τον Haig Yazdjian
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/05/2022, 14:20
ΗΠΕΙΡΟΣ

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συναντά τον Haig Yazdjian σήμερα 21 Μαΐου, στις 21:00, στον  προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Παρηγορήτισσας Άρτας, «σε ένα ταξίδι ‘χωρίς διαβατήρια’ που φτάνει απ’ την Ανατολή ως τη Δύση και απ’ το βορρά μέχρι το νότο, γεμάτο σκέψεις, συναισθήματα και νοσταλγία» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Haig Yazdjian (Χάϊκ Γιαζιτζιάν) γεννήθηκε στο Χαλέπι της Συρίας από Αρμένιους γονείς και ζει και εργάζεται στην Ελλάδα από το 1980. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς βιρτουόζους στο ούτι, έχοντας τον δικό του προσωπικό ήχο γεμάτο εκφραστικότητα, αμεσότητα και δεξιοτεχνία.

Το μουσικό αυτό ταξίδι το ετοίμασαν οι μαθητές και οι μαθήτριές  του Μουσικού Σχολείου Άρτας με την πολύτιμη βοήθεια των εκπαιδευτικών  τους: Φωτεινή Αρβανιτίδου, Παναγιώτη Γιαννούτσο, Τζωρτζίνα Δημοπούλου, Δημήτρη Καμπόλη, Σπήλιο Κούνα, Αναστασία Σταύρου και Αχιλλέα Τίγκα.

Στη σκηνή θα δώσουν το παρών μουσικοί και συνεργάτες του Haig: ο Τάσο Πούλιος στο κανονάκι και ο Θάνος Χατζηαναγνώστου στα τύμπανα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back