ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Μονόδρομος η τουριστική ανάπτυξη»

Εικόνα του άρθρου «Μονόδρομος η τουριστική ανάπτυξη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/02/2019, 16:50
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων συναντήθηκε ο Μωυσής Ελισάφ, υποψήφιος δήμαρχος και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Οι ξενοδόχοι ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κατέθεσαν προτάσεις για τη λειτουργία του κλάδου και την τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή.

«Η συνεργασία του Δήμου με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού μακριά από μικροπολιτικές ή ιδιοτελείς σκοπιμότητες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προώθηση του τουρισμού στην περιοχή μας» αναφέρει η παράταξη και συμπληρώνει ότι η βελτίωση των υποδομών της πόλης ιδιαίτερα στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και των παρεχόμενων υπηρεσιών θα βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση του αριθμού των τουριστών.

«Έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο ότι η αύξηση της επισκεψιμότητας και η εν γένει τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας αποτελούν μονόδρομο για την πόλη μας. Πρέπει να γίνουν προσεκτικά στρατηγικά βήματα για να αποφευχθούν καταστροφικά παραδείγματα άλλων περιοχών που παρατηρήθηκαν στο παρελθόν» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Συγχαίρει τέλος τη διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων «για την πολυδιάστατη δραστηριότητά του και δεσμεύεται για τη συνέχιση του εποικοδομητικού διαλόγου στο μέλλον».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back