ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Μόνο με διαπραγμάτευση και διάλογο» οι λύσεις

Εικόνα του άρθρου «Μόνο με διαπραγμάτευση και διάλογο» οι λύσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/07/2020, 16:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τον πρέσβη του Κράτους της Παλαιστίνης στην Αθήνα Μαρούαν Τουμπάσι υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Η συνάντηση, με πολύ θετικούς και ιστορικούς συμβολισμούς, έγινε σε θερμό κλίμα. «Όλα τα μεγάλα θέματα μπορούν να λυθούν μόνο με διαπραγμάτευση και διάλογο, στοιχεία που διασφαλίζουν την ειρήνη» τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, ο κ. Ελισάφ τόνισε ότι «είχαμε την δυνατότητα να συζητήσουμε για την ιστορία της πόλης, τον καθοριστικό ρόλο του πανεπιστημίου και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εμβαθύνουμε την συνεργασία μας».

Ακόμα, ο κ. Ελισάφ τόνισε ότι τα Γιάννενα έχουν υποδεχθεί σημαντικό αριθμό προσφύγων από τις αραβικές χώρες και εξήρε το ρόλο του Εσσάμ Αλαντάση, εκπροσώπου της Παλαιστινιακής παροικίας της Ηπείρου, λέγοντας ότι «αποτελεί έναν σημαντικό πρεσβευτή με πολύ σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία».

Ο κ. Τουμπάσι από την πλευρά του κάλεσε το δήμαρχο στην πρεσβεία για να συνεχιστεί η συνεργασία. «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ειρήνη κι αυτό πρέπει να επιζητούμε καθώς διασφαλίζει την ευημερία των λαών» ανέφερε στις δηλώσεις του και ευχαρίστησε όλους τους πολίτες της περιοχής για την στήριξη στον παλαιστινιακό λαό.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back