ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Μόνη λύση η χρηματοδότηση από το κράτος»

Εικόνα του άρθρου «Μόνη λύση η χρηματοδότηση από το κράτος»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/03/2019, 15:40
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παιδικούς σταθμούς των Ιωαννίνων επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Όλυ Τσουμάνη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και συναντήθηκε με εργαζόμενους και εργαζόμενες.

«Γνωρίζουμε ότι λύση υπάρχει και δεν είναι άλλη από την γενναία χρηματοδότηση των παιδικών σταθμών από το κράτος, αλλά και την ανέγερση σύγχρονων κτιρίων που να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες σε βρεφικά τμήματα και την πρόσληψη μονίμου προσωπικού από το Δήμο» τόνισε σχετικά με τη λειτουργία των παιδικών σταθμών και συμπλήρωσε, κριτικάροντας τη δημοτική αρχή:

«Προτιμά να κρατά τα 22 εκ. απόθεμα στην τράπεζα που θα δοθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος για να ‘φουσκώσει’ το μαξιλάρι της ασφάλειας των τραπεζιτών και επιχειρηματιών και να αφήνει την προσχολική αγωγή στους ιδιώτες. Κανένας νέος παιδικός σταθμός δεν λειτούργησε, ούτε καν μελέτη δεν υπάρχει».

Επίσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν… «προβληματισμό σχετικά με τους πολλούς υποψήφιους στο Δήμο Ιωαννίτων» και η κα Τσουμάνη ανέδειξε «τη διαφορετικότητα του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης» λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ο Δήμος είναι  ακόμα ένα  τμήμα του κράτους  που υλοποιεί την πολιτική της ΕΕ και της Κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων. Άρα τα περί ‘ανεξάρτητων υποψηφίων’ και ‘ίσης πολιτικής για όλους τους πολίτες’  αποκρύπτει συνειδητά ότι οι πολίτες των Ιωαννίνων χωρίζονται από τη μια σε εργαζόμενους, ανέργους και αυτοαπασχολούμενους και από την άλλη σε μεγαλοεπιχειρηματίες για τους οποίους κόπτονται όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι τάζοντας στον λαό μόνο ψίχουλα όπως και η κυβέρνηση».




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back