ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το MMS Ioannina ανεβάζει τους μαθητές (και τις μπάντες) στη σκηνή

Εικόνα του άρθρου Το MMS Ioannina ανεβάζει τους μαθητές (και τις μπάντες) στη σκηνή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2016, 00:01
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Το Modern Music School Ioannina επιστρέφει δριμύτερο αυτό τον Σεπτέμβριο. Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 18.30, στα παλιά σφαγεία, ανεβάζει και πάλι τους μαθητές και τις μαθήτριές του στη σκηνή, για το MMS Rocks Vol.2. Πάνω από 100 μαθητές όλων των ηλικιών θα παίξουν μουσική επί σκηνής, με το ωδείο της οδού Ν. Ζέρβα 65 να υλοποιεί μια υπόσχεσή του: «Να ανεβαίνουν στη σκηνή οι μαθητές μας και να ροκάρουν!».

  • Την επόμενη μέρα, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο χώρο, στις 19.00, το MMS Ioannina διοργανώνει το πρώτο Battle of the Bands Ioannina. Οκτώ τοπικές μπάντες θα επιλεγούν για να διαγωνιστούν από τους καθηγητές του MMS Ioannina, με τη νικήτρια μπάντα να κερδίζει τα εξής δώρα:

     1 μήνα δωρεάν band coaching στο Modern Music School Ioannina, αξίας 250 ευρώ.
     Τέσσερις επαγγελματικές πρόβες στο studio Beatnik, στην οδό Ανεξαρτησίας, διάρκειας δύο ωρών.
     3 επαγγελματικά μικρόφωνα Behringer, αξίας 100 ευρώ.
     1 κάρτα ήχου Steinberg UR12, αξίας 130 ευρώ, προσφορά του Vision of Sound.

Οι οκτώ μπάντες θα διαγωνιστούν κατά σειρά ανά ζεύγη ανάλογα με το στυλ που παίζουν. Στο τέλος της κάθε performance θα μετράμε με decibel meter το χειροκρότημα του κοινού και η μπάντα που θα κερδίζει θα περνάει στον επόμενο γύρο. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο ioannina@modernmusicschool.gr έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back