Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μια σημαντική διάκριση για το Mikro Papigo 1700

Εικόνα του άρθρου Μια σημαντική διάκριση για το Mikro Papigo 1700
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/09/2017, 18:21
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο υψηλότερο βάθρο των ευρωπαϊκών πολυτελών ξενοδοχείων στην κατηγορία «Luxury Destination Spa-Continent Winner, Europe», στο πλαίσιο του παγκόσμιου τουριστικού θεσμού βραβείων World Luxury Spa Awards 2017, βρέθηκε το «Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, The Mountain Spa»

Ο θεσμός που διεξάγεται κάθε χρόνο, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και την αριστεία ως προς τις προσφερόμενες υπηρεσίες Spa και ευεξίας στους επισκέπτες των ξενοδοχείων και resort.

Η βράβευση του ορεινού resort έγινε σε μια ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο JW Marriott Hotel Hanoi στο Βιετνάμ, με διεθνείς παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο. «Στην καρδιά της φιλοσοφίας του Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa βρίσκεται ο σεβασμός για το φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο. Όλα αυτά και πολλά ακόμη συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό σε ένα από τα ωραιότερα ορεινά θέρετρα της Ευρώπης» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

«Η διάκριση στα World Luxury Spa Awards 2017 αποτελεί κορυφαία στιγμή για το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa και επιβράβευση του οράματος για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού μέσα στον πυρήνα του Παγκόσμιου Γεωπαρκου Βίκου-Αώου και Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco, στην περίφημη περιοχή του Ζαγορίου-Ηπείρου» προστίθεται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back