Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια πρωτιά για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Εικόνα του άρθρου Μια πρωτιά για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/10/2017, 19:32
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έγινε η πρώτη πανελλήνια σε δημόσια νοσοκομείο επέμβαση διαδερμικής επιδιόρθωσης μιτροειδούς βαλβίδας. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από την Καρδιολογική Κλινική σε συνεργασία με την Καρδιοχειρουργική Κλινική, κι αφού είχε προηγηθεί μια μακρά εμπειρία επεμβάσεων διαδερμικής αντικατάστασης αορτικών βαλβίδων. Και συγκεκριμένα από τον καθηγητή Καρδιολογίας και διευθυντή της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής Λάμπρο Μιχάλη και τους καρδιολόγους Λ. Λάκκα και Δ. Νίκα.

«Το νοσοκομείο μας διαθέτει το μόνο πιστοποιημένο κέντρο για επιδιόρθωση βαλβιδοπαθειών στη Βορειοδυτική Ελλάδα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. 

Στη συνέχεια συγχαίρει το ιατρικό προσωπικό, προσθέτοντας ότι «το νοσοκομείο συνεχίζει τη σταθερή του πορεία προς την πρωτοπορία και την καινοτομία, ενσωματώνοντας νέες τεχνικές και θεραπείες αναβαθμίζοντας τις ήδη υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Ηπείρου και ολόκληρης της Βορειοδυτικής Ελλάδας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back