Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Πες μας την ιδέα σου»

Εικόνα του άρθρου «Πες μας την ιδέα σου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/12/2020, 16:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα δημιούργησε μια διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας με τους πολίτες, προκειμένου να αντιπαρέλθει αφενός τα προβλήματα επικοινωνίας ελέω πανδημίας, αλλά και να δημιουργήσει ένα χώρο συζήτησης και προτάσεων, όπου θα μπορεί να αλληλεπιδράσει με τους πολίτες, «μέλη και μη» της παράταξης, όπως είπανε και τα μέλη της, Πέτρος Μπούγιας και Πόπη Στεφανίδου που κάνανε την παρουσίαση

«Οι συνθήκες μας αναγκάζουν να μη βρισκόμαστε από κοντά. Ωστόσο τα ανοιχτά μέτωπα και η ανάγκη για λύσεις, στο Δήμο Ιωαννιτών δεν εξαφανίστηκαν εν μία νυκτί μαζί με την κίνηση στους δρόμους. Δυστυχώς, πολλαπλασιάστηκαν και απειλούν την ποιότητα ζωής των πολιτών. Γι’ αυτό οι προβληματισμοί, οι επισημάνσεις, οι απόψεις αλλά και οι ιδέες των πολιτών για την ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, όχι μόνο δεν πρέπει να μπουν σε ‘καραντίνα’ και περιορισμό, αλλά αντίθετα πρέπει να βρουν χώρο για να ακουστούν δυνατότερα» τόνισαν μεταξύ άλλων.

Η Ιστοσελίδα Διαλόγου κι Επικοινωνίας Αυτοδιοίκησης, (η ακροστιχίδα είναι... έμφορτη ιστορικά, για αντίθετους λόγους) είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας της παράταξης www.neagiannena.gr είτε στο https://ideaenotita.discussion.community/.

«Το  IDEA Forun Ioannina είναι  μια ιδέα που ξεκίνησε από την ανάγκη να καλυφτεί εν μέρει το κενό επικοινωνίας που υπάρχει λόγω της πανδημίας, καθότι οι κανόνες της καθημερινότητας  μας έχουν αλλάξει και δεν επιτρέπονται μαζώξεις, εκδηλώσεις κ.ά» είπε η κα Στεφανίδη, η οποία έκανε και αναφορά στην Έλεν Κέλερ: «Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά».

Ο κ. Μπούγιας τόνισε από την πλευρά του ότι «το φόρουμ αυτό δεν απευθύνεται μόνο στα μέλη της παράταξης ή τους ψηφοφόρους της Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα  αλλά σε όλους του ενεργούς πολίτες του Δήμου Ιωαννιτών.  Σε όσους θέλουν να καταθέσουν την ιδέα τους και την άποψη τους, για το πώς μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο το παρόν και το μέλλον της πόλης».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back