ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια περιβαλλοντική γιορτή στο Γιαννιώτικο Σαλόνι

Εικόνα του άρθρου Μια περιβαλλοντική γιορτή στο Γιαννιώτικο Σαλόνι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2018, 16:32
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εκδήλωση με θέμα: «Όλοι μαζί για το Περιβάλλον - Το αγαπάμε και το φροντίζουμε όπως τον εαυτό μας» διοργανώνει η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.) το Σάββατο 9 Ιουνίου, από 10:00 έως 14:00, στο Γιαννιώτικο Σαλόνι, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).

Θα γίνουν δράσεις ενημέρωσης για το περιβάλλον και τη μεσογειακή διατροφή, παραδοσιακά παιχνίδια, περιβαλλοντικά παιχνίδια, παιχνίδι κρυμμένους μικρών-μεγάλων, πικνίκ μεσογειακής διατροφής, επίδειξη αναζήτησης τρούφας με εκπαιδευμένα τρουφόσκυλα, γευσιγνωσία με μανιταρόσουπα και unplugged συναυλία από μαθητές του Modern Music School Ioannina.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας, ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων και Μετεώρων, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας και η Ένωση Κλασικού Αθλητισμού «Δωδώνη» Ιωαννίνων.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, με την Ε.Ψ.Ε.Π. συνεργάζονται η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, ο Σύλλογος Γυναικών Ελεούσας, ο Σύλλογος Γυναικών Κρανούλας, η Φιλοπρόοδη Κίνηση Κοσμηράς, το Modern Music School Ioannina, το TroufaClub και οι παιδαγωγοί Ιωάννα Νούση, Γωγώ Κατσούδα και Κατερίνα Νούση. Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης. Η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back