ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια λαμπάδα στον Τσιντώτα

Εικόνα του άρθρου Μια λαμπάδα στον Τσιντώτα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/04/2023, 21:54
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ κρατήθηκε στο Περιστέρι, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και έδειξε ότι έχει «σφυγμό» και θέση στη μάχη της παραμονής.

Ο Ατρόμητος, που ήταν καλύτερες στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, προηγήθηκε με τον Αγκιμπού Καμαρά που πέρασε ανάμεσα από δύο αμυντικούς του ΠΑΣ και νίκησε τον Τσιντώτα, μόλις στο 8’.

 Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ όμως, έμελλε να είναι ο ήρωας του ματς, καθώς βασικά χάρη σε αυτόν κρατήθηκε το σκορ χαμηλά, μέχρι το 27’ που ο Τζίμας χώθηκε ανάμεσα στα πλάγια μπακ και το κέντρο της άμυνας του Ατρομήτου, έκλεψε τη μπάλα, έκανε μια ωραία προσποίηση και έβγαλε τον Παμλίδη που με ωραίο «σκάψιμο», ισοφάρισε.

Ο επιθετικός του ΠΑΣ είχε άλλη μια φάση λίγο αργότερα, την οποία σταμάτησε ο Γιαννιώτης και μετά… μιλούσε ο Τσιντώτας: Στο 40’, στο 49’ ακόμα πιο εντυπωσιακά, στο 60’ και πάλι με θεαματικό τρόπο, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ σταμάτησε τις επιθέσεις των γηπεδούχων.

Στις καθυστερήσεις, ο Ρομπάιγ έστειλε τη μπάλα με φαλτσαριστή σέντρα-σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ, το δεύτερο για τους γηπεδούχους στο ματς.

Κάπως έτσι ο ΠΑΣ ανάσανε λίγο, χάρη βασικά στον τερματοφύλακά του, αλλά για να παραμείνει στην κατηγορία χρειάζεται περισσότερα…

Περιμένει δε τώρα το αποτέλεσμα του Ιωνικού, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομάτης,  Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Κούεν (81' Φριτζόνσον), Αγκιμπού  Καμαρά, Κλωναρίδης (74' Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος (74'  Κιάρτανσον)

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Τσάβος (52'  Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Πήλιος, Τζίνο, Λιάσος,  Παμλίδης  (80' Μορέιρα), Ροσέρο (63' Νίνης), Τζίμας, Σταματελόπουλος (80' Μπάλαν)





ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back