Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια… διακομματική παρουσίαση στα παλιά σφαγεία

Εικόνα του άρθρου Μια… διακομματική παρουσίαση στα παλιά σφαγεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/03/2020, 11:33
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Σήφης Μπουζάκης είναι ένας από τους πιο αναφερμένους συγγραφείς στις επιστήμες της εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών θα είναι στα Γιάννενα αύριο 6 Μαρτίου (παλιά σφαγεία, 18.00) για να παρουσιάσει το βιβλίο του για την ΠΑΣΚ Δασκάλων-Νηπιαγωγών, τη συνδικαλιστική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, με τίτλο «Πανελλήνια Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών (ΠΑΣΚ Δ/Ν 1974-2018: Αγώνες για τη δημοκρατία και την αλλαγή στην εκπαίδευση: θέσεις, αντιθέσεις, δράσεις, πρόσωπα».

Ενδιαφέρον όμως έχει το πάνελ της παρουσίασης και οι χαιρετισμοί. Θα μιλήσουν καταρχάς ο Μπάμπης Κωνσταντίνου, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο Χάρης Αθανασιάδης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Θα χαιρετίσουν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ένας βουλευτής της ΝΔ, ο Γιώργος Αμυράς, ένας πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Μαντάς, ένας πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ, ο Κώστας Γάτσιος, καθώς και ο Σταύρος Πετράκης, γενικός γραμματέας της ΔΟΕ, ο Γιώργος Δήμου, πρώην πρύτανης, ο Μενέλαος Παπαχρήστος, πρώην πρόεδρος της ΔΟΕ και ο Κώστας Παργανάς, πρόεδρος συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ιωαννίνων.  

Την εκδήλωση διοργανώνει η ΔΗΣΥ Εκπαιδευτικών, η Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος και η Ελληνική Εταιρεία Ιστορικών της Εκπαίδευσης.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back