Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια ακαδημία για γονείς από το Πανεπιστήμιο

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/01/2018, 15:43
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συναντήσεις με τίτλο «’Από το Α ως το Ω’. Μια Ακαδημία για Γονείς» διοργανώνουν το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με επιστημονική υπεύθυνη την αναπληρώτρια καθηγήτρια Άρτεμη Γιώτσα, ο Τομέας Υγείας του Παιδιού του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή Νικόλαο Χαλιάσο, και η Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Μ.Ε.Υ.) με επιστημονική υπεύθυνη την επίκουρη καθηγήτρια Άρτεμη Τσίτσικα.

Πρόκειται για οκτώ μηνιαίες δίωρες διαδραστικές συναντήσεις. Η πρώτη συνάντηση γίνεται σήμερα στις 18:00, στο ξενοδοχείο Du Lac, με την κ. Τσίτσικα να συζητάει με το κοινό το θέμα «Εφηβεία: η ηλικία των μεταβολών και των δυνατοτήτων».

Σκοπός των συναντήσεων είναι η προσέγγιση της κοινότητας, η κατανόηση, η αντιμετώπιση και η ενημέρωση κυρίως των γονέων αλλά και των εκπαιδευτικών, των επαγγελματιών αγωγής και υγείας καθώς και των φοιτητών σε θέματα υγείας και συμπεριφοράς σε όλο το φάσμα της παιδικής ηλικίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back