Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μήπως θα γίνουν και τα πανηγύρια;

Εικόνα του άρθρου Μήπως θα γίνουν και τα πανηγύρια;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/06/2020, 23:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιουλίου, ξεκινάνε και πάλι τρεις ΚΑΔ: Η οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων, οι συναυλίες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και οι πολιτιστικοί σύλλογοι.

Ο… συνδυασμός των δύο τελευταίων, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να «ανατραπεί» η πρώτη εκτίμηση από τον πρωθυπουργό και να γίνουν, τόσο συναυλίες, όσο και τα πανηγύρια του καλοκαιριού.

Το θέμα είναι ότι αφενός, σχεδόν όλες οι μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού έχουν μετατεθεί για του χρόνου και αφετέρου, ότι επί του παρόντος τουλάχιστον, δεν υπάρχουν οδηγίες για το πώς ακριβώς θα γίνονται οι εκδηλώσεις, τι αποστάσεις θα πρέπει να τηρεί το κοινό, πώς θα περιοριστεί η χωρητικότητα των εκδηλώσεων κ.ο.κ.

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι έτσι και αλλιώς, η σχολαστικότητα στην τήρηση μέτρων έχει υποχωρήσει πολύ, σχεδόν όσο… αυξάνονται οι πιέσεις από διάφορους κλάδους. Ένας από τους βασικούς που ασκεί πίεση, είναι αυτός των πολιτιστικών συλλόγων, προκειμένου να γίνουν τα πανηγύρια.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3