Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Μη χαλάσουμε την παράδοση…»

Εικόνα του άρθρου «Μη χαλάσουμε την παράδοση…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/10/2021, 20:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με μια αρκετά σαρκαστική ανακοίνωση, η περιφερειακή παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον Γιώργο Ζάψα σχολιάζει το γεγονός της διεξαγωγής της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης «Λάμποβο» στην Παραμυθιά.

Ο Δήμος Σουλίου αποφάσισε να διοργανώσει την εμποροπανήγυρη, παρά την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας περί «υγειονομικής βόμβας».

«Το Λάμποβο αντιστέκεται… στον κορωνοϊό και επί μια βδομάδα μάς καλεί στην Παραμυθιά. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουλίου ομοφωνεί και συμφωνεί. Έτσι η ζωή συνεχίζεται με την Αστυνομία να κόβει πρόστιμα, τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια να μην ασχολούνται παρά την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας… Στο μεταξύ περισσεύουν οι κυβερνητικές εκκλήσεις να εμβολιαστούν οι νέοι και νέες και να κάνουν συμπληρωματική - τρίτη δόση οι εμβολιασμένοι! Μετά από αυτά θα καλέσουμε τους Ηπειρώτες να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Κάπου κάνουμε λάθος αλλά αποφεύγουμε να το πούμε μη χαλάσουμε την παράδοση και τις καρδιές μας. Για 100 χιλιάδες το πολύ γίνεται όλη φασαρία. Τόσα θα βγάλει ο Δήμος Σουλίου και θα κινδυνέψουμε όλοι και όλες» τονίζει η παράταξη.

Την ίδια ώρα, υπενθυμίζει ότι στη Βουλή γίνεται συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης για τη διαχείριση της πανδημίας.

Η παράταξη εύχεται να μην επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back