Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Μετέφεραν με κλεμμένο αυτοκίνητο 211 κιλά χασίς

Εικόνα του άρθρου Μετέφεραν με κλεμμένο αυτοκίνητο 211 κιλά χασίς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2017, 20:51
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δύο άτομα συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Θεσπρωτίας και του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας, γιατί… ίσα που χωρούσαν οι ίδιοι στο ΙΧ αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφεραν 211 κιλά χασίς.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί 30 και 27 ετών στην παλιά εθνική Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων, στο ύψος της Παλιουρής. Ο 30χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας, 72 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 210 κιλών και 962 γραμμαρίων, ενώ ο 27χρονος, ως οδηγός άλλου οχήματος, λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος και ενημέρωνε τον 30χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων. Το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλεμμένο στις 17 Απριλίου από τη Νέα Σμύρνη, στην Αθήνα και οι πινακίδες του ήταν επίσης κλεμμένες.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back